OMV webstránky
Zavrieť

Čerpacia stanica OMV v novom šate láka skvelými zľavami

OMV s hrdosťou predstavuje svoju prvú zrekonštruovanú čerpaciu stanicu na Rybničnej ulici v Bratislave. Táto stanica, pôvodne súčasť siete Benzinol, teraz po akvizícii ako prvá nesie typické modro-zelené farby OMV a patrí medzi prvé čerpacie stanice s novým OMV logom. 
„Sme nadšení, že môžeme privítať našich zákazníkov na ďalšej čerpacej stanici, ktorá spĺňa prísne štandardy kvality OMV. Na oslavu tejto rekonštrukcie sme pre nich pripravili špeciálne uvítacie zľavy,“ uviedla Miriam Fellingerová, retail manažérka OMV Slovensko.

V rámci uvítacích zliav si zákazníci môžu natankovať základné aj prémiové palivá za výhodné ceny, vychutnať si hotdog s 50% zľavou, alebo si dopriať kávu Viva Classic Selection či prémiovú Brazíliu za skvelú cenu. Zľavy platia až do konca októbra a je možné ich využívať opakovane. Viac o uvítacích zľavách nájdete tu.

Stanica je vybavená aj modernými technológiami, vrátane umývacej linky a vysávača, ktoré poskytujú pohodlné, rýchle a efektívne služby pre všetkých vodičov.

OMV predstavuje prvú prerobenú čerpaciu stanicu v Bratislave

img_rybničná pred po

Motorové oleje