OMV webstránky
Zavrieť

OMV otvára už 40. VIVA BILLA prevádzku

2024_VIVABILLA_40_3_1_img_sk

  • Nová predajňa sa nachádza na čerpacej stanici OMV na Námestí Ľudovíta Štúra
  • Nakúpiť v nej možno okrem bežných dní aj počas sviatkov a dní pracovného pokoja
  • Do konca budúceho roka OMV plánuje zvýšiť počet prevádzok VIVA BILLA​ na 70

Kvalitné a čerstvé potraviny nájdu motoristi už na štyridsiatich čerpacích staniciach OMV. Najnovšie pribudla predajňa obľúbeného konceptu VIVA BILLA na Námestí Ľudovíta Štúra v Banskej Bystrici.

Týmto krokom OMV posilňuje svoju víziu, ktorá je súčasťou strategického partnerstva
so spoločnosťou BILLA
– do konca roka 2025 plánuje ponúknuť možnosť nákupu v 70 lokalitách.

„Dnešným trendom je rýchlejšie vybavenie každodenných nákupov. Zákazníci preto preferujú menšie prevádzky, no zároveň očakávajú kvalitné a čerstvé potraviny. Strategické partnerstvo so spoločnosťou BILLA nám umožňuje ponúknuť takéto pohodlné nákupné miesta na čerpacích staniciach OMV.  Sme radi, že koncept získava na popularite a že sme už otvorili štyridsiatu predajňu. Tento míľnik nás posúva bližšie k nášmu cieľu – otvoriť do konca budúceho roka 70 predajní VIVA BILLA,“ uviedla Miriam Fellingerová, Retail Manager, OMV Slovensko.

„V BILLA Slovensko sa neustále snažíme poskytovať našim zákazníčkam a zákazníkom vylepšené služby, čo sa nám darí aj vďaka strategickému partnerstvu s OMV. To, že s konceptom VIVA BILLA už otvárame 40. prevádzku, potvrdzuje, že pre ľudí je táto možnosť nakupovania komfortná a praktická. Ku kvalitným a čerstvým potravinám z nášho sortimentu sa tak nielen motoristky a motoristi dostanú, kedykoľvek im to vyhovuje. V BILLA sa v kvalite vyznáme, preto je naším cieľom sprístupniť ju pre čo najviac zákazníctva,“ povedala Albena Georgieva, COO BILLA Slovensko.

Vďaka konceptu VIVA BILLA si teraz zákazníci v rámci nákupu potravín môžu hneď aj natankovať kvalitné palivo alebo nabiť svoje elektrické vozidlo. Takto dokážu ušetriť čas a vybaviť všetko potrebné pohodlne na jednom mieste a počas jednej zastávky.

Na pultoch predajní zákazníci nájdu vždy čerstvé a kvalitné potraviny – okrem čerstvo upečeného pečiva a mliečnych výrobkov aj širokú ponuku základných potravín, bohatý výber zeleniny a ovocia i trvanlivé výrobky. Sortiment zahŕňa aj produkty pod privátnymi značkami spoločnosti BILLA a je pravidelne dopĺňaný o sezónne produkty.

Výhodou týchto predajní je možnosť nakupovať nielen počas bežných dní, ale aj počas sviatkov, keď sú ostatné obchody zatvorené.

O prevádzkach VIVA BILLA

*ilustračné foto

pk vinicne 2
pk vinicne 3
pk vinicne 4

Motorové oleje